Κατασκευή Εξωτερικής Θερμομόνωσης KELYFOS

Κατασκευή Εξωτερικής Θερμομόνωσης κτιρίων με το σύστημα KELYFOS των εταιρειών DOW & ISOMAT

Τα σύστημα KELYFOS εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων των εταιρειών DOW-ISOMAT συνδυάζει την εξωτερική θερμομόνωση  με εξηλασμένη πολυστερίνη  και την επικάλυψη με έτοιμους υδατοαπωθητικούς ακρυλικούς σοβάδες.

Η πολυετής παρουσία των ανωτέρω  εταιρειών στην Ελλάδα, οι υψηλές προδιαγραφές των προϊόντων τους και η άριστη εφαρμογή από τα εξειδικευμένα συνεργεία της ECO TEXNIKH εξασφαλίζουν  υψηλής ποιότητας τελικό αποτέλεσμα.

Η εξηλασμένη  πολυστερίνη XPS STYROFOAM IB-SL εξασφαλίζει εξαιρετική θερμομόνωση λόγω του χαμηλού συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας (λ). Ιδιαίτερα η νέα γενιά των γκρί θερμομονωτικών πλακών εξηλασμένης πολυστερίνης XENERGY  προσφέρει μέχρι και 17% καλύτερο συντελεστή σε σχέση με το κλασσικό μπλέ χρώματος και μέχρι 26% σε σχέση με την διογκωμένη πολυστερίνη.

Τέλος ο βιομηχανικής παραγωγής υδατοαπωθητικός ακρυλικός σοβάς εξασφαλίζει την πλήρη προστασία του κτιρίου από τις εξωτερικές επιδράσεις (βροχή, χιόνι κλπ).

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ TΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ KELYFOS
- Εξοικονόμηση ενέργειας Χειμώνα – Καλοκαίρι,
 
   Λιγότερο πετρέλαιο θέρμανσης το Χειμώνα.

   Λιγότερο ηλεκτρικό ρεύμα το καλοκαίρι για τα  κλιματιστικά μηχανήματα.
- Θερμική άνεση των ενοίκων Χειμώνα- Καλοκαίρι.
- Ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων σύμφωνα με την Ενεργειακή οδηγία 2002/91/ΕΚ και τον Ν.3661/2008 για την Ενεργειακή Απόδοση των Κτιρίων.

- Υψηλής ποιότητα κατασκευής χάρις στα πιστοποιημένα υλικά των εταιρειών.

- Τοποθέτηση σε υφιστάμενα κτίρια χωρίς όχληση των ενοίκων και των γειτόνων. Οι εργασίες γίνονται στο εξωτερικό του κτιρίου και η συσκευασίες των έτοιμων  σοβάδων δεν δημιουργούν μπάζα κλπ απορρίμματα.

- Προστασία του περιβάλλοντος
.
- Μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου και της ενεργειακής εξάρτησης της χώρας.