Κατασκεύη Εξωτερικής Θερμομόνωσης KESS Γερμανίας

Κατασκευή Εξωτερικής Θερμοπρόσοψης κτιρίων με τα θερμομονωτικά πανέλα ΚESS Γερμανίας συνδυασμένα με κεραμικά πλακίδια ISOKLINKER

Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης της Γερμανικής εταιρείας KESS ISOLIERKLINKER συνδυάζει  την θερμομόνωση με το καλύτερο θερμομονωτικό υλικό, που είναι η διογκωμένη πολυουρεθάνη, και την επένδυση με κεραμικά πλακίδια KLINKER με μεγάλη αντοχή και απεριόριστη διάρκεια ζωής.

Το σύστημα  της KESS ISOLIERKLINKER  αποτελείται από πανέλα διογκωμένης πολυουρεθάνης επάνω στα οποία είναι επικολλημένα τα κεραμικά πλακίδια KLINKER.

Η διογκωμένη πολυουρεθάνη έχει τον χαμηλότερο συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας από όλα τα θερμομονωτικά υλικά και εξασφαλίζει άριστη θερμομόνωση.

ΥΛΙΚΟ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ λ (Kcal/m2.h)
ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ
0,023
ΕΞΗΛΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ
0,030
ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ
0,036
ΠΕΤΡΟΒΑΜΒΑΚΑΣ
0,030

Τα πανέλα τοποθετούνται με κόλλα επάνω στους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου, στερεώνονται πρόσθετα με ειδικά ούπατ, γεμίζουν οι αρμοί τους με αφρό πολυουρεθάνης και στο τέλος αρμολογούνται οι αρμοί μεταξύ των πλακιδίων με αρμόστοκο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΩΝ KESS ISOLIERKLINKER
- Συνδυάζουν την θερμομόνωση με την αισθητική αναβάθμιση του κτιρίου.

- Τοποθετούνται σε υπάρχουσες και νεόδμητες κατοικίες επάνω  σε οποιοδήποτε υπόβαθρο.

- Διατίθενται με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων κεραμικών πλακιδίων.

- Είναι εξαιρετικά ανθεκτικά στις πλέον δυσμενείς καιρικές συνθήκες, δεν απαιτούν  συντήρηση και προστατεύουν το κτίριο για πάρα πολλά χρόνια.

- Αποτελούνται από υλικά υψηλών προδιαγραφών.

- Τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα.